Jeugdgroep
Informatie

Media
Foto's
Video

verslagen
Dorpentoer Montferland
Achterhoeks danspodium

Overig
Links
Contact

Wedstrijd verslagen
Christmas Challenge Trophy Dalfsen 2011
Malta

archief
diloma rolstoeldans intructeur
Wijchen Swingt International
Venlo Danst Grenzeloos 31-10-09
Holland dans spektakel
Nominatie WMO-stimuleringsprijs
Wedstrijd Venlo Danst Grenzeloos 2010
teammatch 2011
Christmas Challenge Trophy Dalfsen 2011
afdansen 2011
Aankondiging Dansproeverij 2012
W.F.D. ontvangt cheque van Rabobank

W.F.D. ontvangt cheque van Rabobank 

Enige tijd geleden werden wij van rolstoeldansgroep Wheels for Dancing benaderd door dhr. Jan Ruesink.Hij vertelde ons dat alle medewerkers van de Rabobank een cheque mochten schenken aan een goed doel. Dhr. Ruesink wilde graag zijn cheque schenken aan onze rolstoeldansgroep. We mochten samen bekijken waaraan we de cheque zouden willen besteden.

Iedere week dansen we met de jeugd en de volwassengroep in het dorpshuis in Braamt. Tijdens onze lessen maken we gebruik van een headset en die is aan vervanging toe.We zouden graag een nieuwe headset willen aanschaffen zodat we die wekelijks kunnen gebruiken bij onze lessen.

Dit hebben we met dhr. Ruesink besproken en toen hebben we een afspraak gemaakt om de cheque te komen overhandigen  Daarvoor hadden we alle dansers uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Dhr. Ruesink vertelde aan het begin van de les dat hij ons graag deze cheque wilde overhandigen namens de Rabobank en hij legde ook uit waarom.

We hebben een foto gemaakt van de groep tijdens deze overhandiging door Jan Ruesink aan Jeroen en Karin (beide rolstoeldansinstructeurs)  en daarna hebben we dhr. Ruesink uitgenodigd om de les bij te wonen zodat wij konden laten zien waar wij met onze rolstoeldansgroep wekelijks plezier aan beleven.

Dhr. Ruesink heeft zelfs nog een dans mee gedanst in de rolstoel om te ervaren hoe het is om in een rolstoel te dansen.        Wij, van Wheels for Dancing,  zijn heel erg blij met de cheque die wij mochten ontvangen.

Dhr. Ruesink en de Rabobank nogmaals hartelijk dank!
Namens alle dansers van Wheels for Dancing.

Karin Terbonssen