Jeugdgroep
Informatie

Media
Foto's
Video

verslagen
Dorpentoer Montferland
Achterhoeks danspodium

Overig
Links
Contact

Wedstrijd verslagen
Christmas Challenge Trophy Dalfsen 2011
Malta

archief
diloma rolstoeldans intructeur
Wijchen Swingt International
Venlo Danst Grenzeloos 31-10-09
Holland dans spektakel
Nominatie WMO-stimuleringsprijs
Wedstrijd Venlo Danst Grenzeloos 2010
teammatch 2011
Christmas Challenge Trophy Dalfsen 2011
afdansen 2011
Aankondiging Dansproeverij 2012
W.F.D. ontvangt cheque van Rabobank

Malta

 

De wedstrijd in Malta was wel bijzonder. Hieronder een verslag van onze week in Malta.

We zijn met een groep van 16 personen van Wheels for Dancing een week naar Malta geweest om daar deel te nemen aan de Malta open Dance Spectacular. Dat was een hele onderneming.  Behalve de instructeurs Jeroen en Karin was er nog niemand eerder in Malta geweest. Op 26 november zijn we vertrokken vanaf vliegveld Eindhoven met de nodige rolstoelen en bagage.

In Malta hebben we een fantastische week gehad. Er waren 2 wedstrijd dagen op 29 en 30 november. Op beide dagen hebben 4 paren van Wheels for Dancing gedanst. Daarbij werden ze aangemoedigd door hun familieleden en partners die ook mee waren naar Malta.

De resultaten waren goed. Op beide dagen gingen alle paren met een aantal bekers en trofeeën naar huis. Er werd een aantal keren de 1ste plaats behaald door de dansparen. Iedereen genoot van deze wedstrijd waarbij velen paren meededen uit diverse landen. Op de zondag was er ook een teammatch. Daarbij werden alle paren uit de verschillende landen bij elkaar in een groep gezet. Je maakte kennis met rolstoeldansparen maar ook valide dansparen die allemaal in deze wedstrijd mee deden. Dat was erg leuk. Iedereen deed mee op verschillend niveau maar met veel enthousiasme.

De Malta Dansers De overige dagen in Malta hebben we met de groep het eiland verkend o.a. de hoofdstad Valletta. We hebben een boottocht gemaakt met de hele groep en samen lekker gegeten en van het mooie weer genoten. Het was rond 25 graden. Thuis in Nederland was het op dat moment -3 graden.

We zijn weer naar huis gegaan op 3 december en kunnen terug zien op een fijne tijd in Malta die zeker voor herhaling vatbaar is.

Karin Terbonssen